Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

boolar (ΣΟΥΙΔΙΚΑ ΡΟΛΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ)








ΣΥΝΤΑΓΗ

4 ΑΥΓΑ (ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ)
1/2 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ(ΖΕΣΤΟ0
1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
300 ΓΡ. ΒΙΤΑΜ Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ΓΡ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΜΑΓΙΑ ΣΚΟΝΗ
1 1/2 ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΜΠΟΡΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΕΥΡΙ
ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΚΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΛΑΔΙ ΑΝΑΜΕΣΑ, ΑΥΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΧΟΝΤΡΗ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ,ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΒΙΤΑΜ(Η ΛΑΔΙ) ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΝΩ ΖΥΜΩΝΩ.ΑΦΟΥ ΤΡΑΒΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ Η ΖΥΜΗ,ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΩΡΕΣ.
ΑΦΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΟΒΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΙΚΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΑΝΟΙΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΛΑΣΤΗ.ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΒΙΤΑΜ(Η ΛΑΔΙ) , ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ-ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ.ΤΟ ΚΟΒΩ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΡΟΛΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ.ΕΛΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ.(ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ)
 ΤΕΛΟΣ, ΨΩΝΩ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου